Unscramble It Quiz Answers – Updated 2022

Unscramble It Quiz Answers [100% Score]

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Unscramble It Quiz Answers

Also Read: Help The Unicorn In Math Quiz

Do you want 100% correct Unscramble It Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Unscramble It Quiz which will hold a total of 10 questions. Video Facts offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

In this quick, entertaining, and completely free game, you’ll have to unscramble our words. All you have to do is read our clues and see if you can correctly type the word out or answer our questions about that word! So, up for the challenge? Get started now and see just how well you do!

Antarctica is home to the world’s largest desert. Yes, you read that correctly – desert! Sprawling across the frigid continent, the Antarctic Polar Desert is totally barren of plant and animal life. The icy desert covers an astonishing 5.5 million square miles.

Here Is A List Of Answers

Unscramble It Quiz Answers

Q1. Can you unscramble our first word?

Choices:-

  • Zipaz
  • Plaza
  • Pizaz
  • Pizza

Correct Answer: Pizza

Q2. Think you can unscramble this word correctly?

Choices:-

  • Baggage
  • Cabbage
  • Barrage
  • Aggabec

Correct Answer: Cabbage

Q3. Think you know what this word is? Unscramble it!

Choices:-

  • Hotpot
  • Topshot
  • Photos
  • Stopoh

Correct Answer: Photos

Q4. Think you know what this word is?

Choices:-

  • Aquesce
  • Acquire
  • Aquire
  • Raqueic

Correct Answer: Acquire

Q5. Think you can unscramble this word?

Choices:-

  • Misspel
  • Mispells
  • Misspell
  • Mispels

Correct Answer: Misspell

Q6. King Tut was an example of our next word! Think you can unscramble it down below?

Correct Answer: Pharaoh

Q7. Trees, oceans, animals! These are all part of our next scrambled word. Unscramble it down below!

Correct Answer: Nature

QAlt 7. Shakespeare is a prime example of our next scrambled word. Unscramble it down below!

Correct Answer: Playwright

QAlt 7-2. If you’re not feeling so well, you might be feeling like our next scrambled word. Unscramble it down below!

Correct Answer: Nauseous

Q8. This word is very, very small. Unscramble it down below!

Correct Answer: Miniscule

QAlt 8. This word is smoked and seasoned. Unscramble it down below!

Choices:-

Correct Answer: Bologna

QAlt 8-2. This word is a plant and a color. Unscramble it down below!

Correct Answer: Fuchsia

Q9. Think you can unscramble our next word? Which organization invented it?

Choices:-

  • Statistical Society of London
  • Society of Antiquaries
  • Eton College
  • Manchester Statistical Society

Correct Answer: Statistical Society of London

QAlt 9. Think you can unscramble our next word? In which year was it invented?

Choices:-

  • 1830
  • 1798
  • 1838
  • 1816

Correct Answer: 1838

QAlt 9-2. Take a look at our next word and unscramble it! What part of speech is it?

Choices:-

  • Verb
  • Noun
  • Adjective
  • Adverb

Correct Answer: Verb

Q10. Unscramble this word, if you can! Who used this distinctive word when speaking to Richard Nixon?

Choices:-

  • Thompson
  • Linden
  • Shanks
  • Haldeman

Correct Answer: Haldeman

QAlt 10. Unscramble this word! Who formally published this word in the early 1900s?

Choices:-

  • Thomas Casey
  • Deborah Lind
  • Michael Thelen
  • Alan Solem

Correct Answer: Thomas Casey

QAlt 10-2. Unscramble this word and type in what part of speech it is!

Choices:-

  • Verb
  • Noun
  • Adjective
  • Adverb

Correct Answer: Noun

QAlt 10-3. Unscramble this word! Who coined it?

Choices:-

  • Stoker
  • Wodehouse
  • Woolf
  • Walpole

Correct Answer: Walpole